slogan BECO Vianen

 
   
 
Baggerkipper
 
Baggerkieper.jpg Baggerkipper_in_bedrijfskleur.jpg Gele_baggerkieper.jpg Kipper_met_baggerluik.jpg Maxxim_220_baggerkipper.jpg Baggerkipper_achterklep_detail.jpg Detail_achterklepsluiting.jpg Baggerschuifluik.jpg Maxxim_200_Baggerschuif_in_actie.jpg
 

Beco bagger transport

De Beco baggerkipper, slibkipper, baggerkar, slibdumper, vloeistofdicht transport, baggeropzet, etc., allemaal benamingen voor het transporten achter de tractor van slib en bagger over op de openbare weg alsmede door in het terrein.

Voor het vervoeren en transporteren van slib heeft Beco verschillende mogelijkheden.

Demontabele opzet met schuif luiken op de zandkipper

Demontable opzet met schuifluiken Demontable opzet met schuifluiken Demontable opzet met schuifluiken Hierbij wordt een opzet op de bovenrand van de laadbak van de zandkipper geplaatst. De achterklep wordt uitgevoerd met een rubberen afdichting met knevels.

De Beco baggerkipwagen.

De laadbak bestaat uit een grote laadbak met aan de bovenzijde een groot schuifluik en een zelfsluitende achterklep met rubber afdichting en hydraulisch knevels. De bovenzijde is geheel vlak uitgevoerd zodat er geen vloeistof op blijft staan. Ook voorzieningen in de laadbak of achterklep voor zuig / pers aansluiting d.m.v. flens zijn mogelijk.

Baggerkipwagens zijn er in verschillende laadvermogens en inhoud op tandemas en drie assig onderstel.
Daarnaast zijn ook uitvoeringen voor een laadbak wissel systeem en een haakarm systeem mogelijk.

Kortom ruime keus in laadvermogens.

CONTACT