slogan BECO Vianen

 
   
 
 
 

De Beco zandkipper, grondkar, dumper, zanddumper, zwaar transportkipwagens, combi's, etc. Allemaal benamingen voor het transporten van zand, grond, puin en grind of schelpen enz. achter de tractor. Beco heeft als één van de eersten kipwagens ontwikkeld voor deze manier van transporteren voor zowel op de openbare weg als in het terrein.

De Beco zandkipwagens hebben de afgelopen 40 jaar een hele ontwikkeling doorgemaakt voor wat betreft de ontwikkeling met toenemende vermogens van de tractoren, de snelheden en ruime keuzes aan banden. Door de toegenomen vermogens van tractoren en schaalvergroting kwam er steeds meer de vraag naar grotere kipwagens. De drieassige kipwagens zijn hierdoor een steeds vaker geziene combinatie bij het transporteren van zand en ook de vierassige kipwagen is al geen uitzondering meer.

De huidige Beco zandkipwagens zijn de mix van onze jarenlange ervaring in ontwikkeling, expertise en fabricage van kipwagens. Ook de ruime praktijkervaring van onze klanten heeft ertoe bijgedragen om de kipwagens op het huidige top niveau te verkrijgen.

De Beco zandkipwagens zijn al sinds jaar en dag een begrip in grondverzet. De Beco kipwagens onderscheiden zich door hun duurzaamheid, doordacht onderstel, degelijke constructie en functionaliteit, design van de laadbak, complete standaard uitvoering en de hoogwaardige afwerking welke zich steeds weer bewijzen in de praktijk.

Met een Beco zandkipwagen komt u net wat verder in extreme situaties en heeft u meer jaren plezier. Ook bij inruil van uw gebruikte Beco zandkipper komt deze meerwaarde weer naar boven.

De ontwikkeling, fabricage en assemblage van de kipwagens vinden plaats in onze modern uitgeruste fabriek in Vianen bij Utrecht, met behulp van moderne technieken en door toepassing van hoge kwaliteitseisen, waardoor efficiënt en kostenbewust wordt gewerkt. Kenmerkend is de voortgaande productontwikkeling, mede op basis van praktijkervaringen.

De Beco zandkipwagens zijn er met een laadvermogen van 14 t/m 26 ton op een tandemas en van 28 t/m 36 op een 3 assig onderstel.

Kortom ruime keus in laadvermogens.