slogan BECO Vianen

 
   
 
 

14 en 17 ton

arrow BECO Vianen
 
14 en 17 ton

25 en 30 ton

arrow BECO Vianen
 
25 en 30 ton
 

De Beco Econoom haakarm, carrier, haakarmcarier, containerwagen, containercarrier allemaal namen voor het opnemen, transporteren, kippen en afzetten van containers achter de tractor. Een carrier is een carrier. Op het eerste gezicht lijkt dat zo, maar er zijn verschillen.

De Beco Econoom containercarrier is robuust uitgevoerd voor veelvuldig en continu gebruik. Op de basis uitvoering zijn vele opties leverbaar; zo zijn de carriers naar keuze uitgerust met pendeltandem, lucht of hydraulische vering. De uitvoeringen zijn te leveren met verschillende systeemlengtes. Een praktisch voordeel van hydraulische of lucht vering is dat de chassishoogte instelbaar is. Bij het opnemen van de container kan het chassis zakken zodat de container relatief vlak blijft en bij het overzetten kan het chassis ook eenvoudig worden aangepast aan de hoogte van het andere voertuig.

De Beco Econoom haakarm carriers zijn er met een optrek vermogen van 14 t/m 25 ton op een tandemasser en van 30 op een 3 assig onderstel.
Kortom ruime keus in laadvermogens.