slogan BECO Vianen

 
   
 
 

Tandemasser

arrow BECO Vianen
 
Tandemasser

Bollenkipper

arrow BECO Vianen
 
Bollenkipper
 

De Beco Super landbouwkipwagens zijn de ultieme mix van onze jarenlange ervaring in ontwikkeling, expertise en fabricage van kipwagens. Ook de ruime praktijkervaring van onze klanten heeft bijgedragen aan de introductie van een nieuwe lijn Super landbouwkipwagens.
Deze nieuwe generatie landbouwkipwagens kenmerkt zich door een doordacht design met een gladde laadbak met een hoogwaardige afwerking en een zeer complete standaard uitvoering.

De Beco landbouwkipwagens type Super zijn al sinds jaar en dag een begrip in de landbouw. De Beco kipwagens staan bekend om hun duurzaamheid, degelijke constructie en functionaliteit, welke zich steeds weer in de praktijk bewijzen.

De Beco kipwagens onderscheiden zich door de compromisloze kwaliteitsoplossingen, zo hebben de kipwagens een doordacht onderstel, chassis en vormgeving van de laadbak en een zeer hoog afwerkingniveau. Met een Beco landbouwkipwagen komt u net wat verder in extreme situaties en heeft u meer jaren plezier.

De fabricage van de kipwagens vindt plaats met behulp van moderne technieken en middels toepassing van standaard onderdelen, waardoor efficiënt en kostenbewust wordt gewerkt. Kenmerkend is de voortgaande productontwikkeling, mede op basis van praktijkervaringen.

''BECO BRENGT U DE OOGST THUIS''

Verschillende types

De landbouwkipwagens zijn er met een laadvermogen van 10 t/m 22 ton op tandemas en van 24 t/m 28 op een 3 assig onderstel.
Kortom ruime keus in laadvermogens.
Binnen alle types is er keuze uit 2 verschillende breedte maten, zodat u altijd de juiste kipwagen bij bijvoorbeeld uw stortbak vindt.