slogan BECO Vianen

 
   
 
Oplegger
 
Maxxim_500.jpg Hovertrack_volop_gebruikt.jpg Maxxim_600_met_Volvo_A30.jpg Maxxim600.jpg Maxxim_700.jpg parkeerplaats_lv.jpg
 

Beco Maxxim Oplegger

De Beco Maxxim oplegger is geschikt voor off-road grondtransport en is de ultieme mix van onze jarenlange ervaring in ontwikkeling, expertise en fabricage van kipwagens. Ook de ruime praktijkervaring van onze klanten heeft bijgedragen aan een nieuwe lijn opleggers.

De Beco oplegger kenmerkt zich door het grote volume waarmee het trekkende voertuig door het terrein kan rijden.
Door de grote bodem aanpassing van het Beco tandem onder de oplegger heeft deze een zeer grote bodem aanpassing, waardoor deze stabiel staat bij het kippen en zich makkelijk door oneffen terrein laat rijden. Deze  oplegger combinatie is de ideale oplossing voor groot grondtransport over een middellange afstand binnen de het project.
De verschillende types worden in overleg met de klant ontwikkeld en geproduceerd.

De fabricage van de kipwagens vindt plaats met behulp van moderne technieken en met toepassing van standaard onderdelen, waardoor efficiënt en kostenbewust wordt gewerkt. Kenmerkend is de voortgaande productontwikkeling, mede op basis van praktijkervaringen.

De laadbakken van de opleggers worden vervaardigd uit hoogwaardig slijtvast staal, waardoor niet alleen een duurzame en slijtvaste, maar ook een stijve constructie wordt verkregen.

Verschillende types

De oplegger heeft een laadvermogen van 50, 60, 70 of 80 ton.
De oplegger is geschikt voor achter een aangepaste vrachtwagen of een knikdumper voorzien van koppelschotel.

CONTACT