slogan BECO Vianen

 
   
 
3x Beco Kipwagen voor Fa P.Vos
Deel dit nieuwsbericht

3x Beco Kipwagen voor Fa P.Vos

Aflevering van 3 stuks nieuwe Beco kipwagens aan
Verhuur en Aannemingsbedrijf P. Vos b.v. in Alphen aan de Rijn.

Onlangs zijn er door BECO Dealer Fa. J. van Iperen uit Rijnsaterwoude 3 stuks nieuwe Beco kipwagens afgeleverd.
P.Vos b.v. is een verhuur- en aannemersbedrijf met als hoofdactiviteit het verhuren van grondverzetmachines en het aannemen van grondwerken.
Na de jarenlange goede ervaring met Beco kipwagens heeft de firma P. Vos opnieuw weer gekozen voor Beco. De drie kipwagens die afgelopen maand afgeleverd zijn een;
Beco Maxxim 300 met hydraulisch bediende afdekluiken, deze drieasser heeft een laadvermogen van 30 ton. Het hydraulisch geveerde tridem heeft een uitstekende terreinvaardigheid op oneffen terrein, en zorgt voor meer rij- comfort op de weg. Door de grote bodemaanpassing wordt reductie van de trekkracht bereikt, wat resulteert in een gunstiger diesel verbruik.
Beco Maxxim 140 met hydraulisch bediende afdekluiken deze tandem- asser heeft een laadvermogen van 14 ton. De Laadbak is geheel uitgevoerd van 6 mm Hardox staal, heeft een geïntegreerde hydraulische achterklep en hydraulisch bediende afdekluiken.
Beco Super 120 G tandem- asser heeft een laadvermogen van 12 ton. Deze compacte zandkipper is breed inzetbaar voor o.a. toepassingen in de kleine ruimte.

Kijk voor meer info op www.janvaniperen.nl en www.pvos.nl

Terug CONTACT Archief